Tjenester

I hovedsak så tilbyr vi tjenester som er knyttet til dronen, som filming og fotografering, men vi har også andre tjenester.

Ordinære tjenester


Filming og fotografering fra luften Det vi er mest kjent for er filming med drone fra luften. Dronen kan brukes til for eksempel sykkelritt, konserter, bilcrossløp, musikkvideoer og reklamefilmer. Dette med film i opp til 4K-kvalitet. Dronen har også mulighet for å ta gode stillbilder i 12 megapiksler oppløsning. Aktuelle tjenester i denne sammenheng er bilder av eiendommer og tomter for eiendomsmeglere, fine naturbilder og bilder for bruk av kommunen i forbindelse med byggeprosjekter, for å nevne noe.

Ved større prosjekter så har vi mulighet til å samarbeide med andre aktører i nærområdet, som vil gi flere muligheter for deg some kunde. Dermed vil vi kunne dekke ditt arrangement ved hjelp av flere kameraer fra ulike vinkler samtidig.
Redigering og retusjering I tillegg til å filme og fotografere med dronen, så kan vi gjøre etterarbeid med både videomateriale (redigering) og bilder (retusjering). Denne tjenesten tilbys uavhengig om dronen blir benyttet eller ikke. Du kan med andre ord sende oss råmateriale i form av videoer og/eller bilder, for å så motta et bearbeidet produkt etter dine preferanser og ønsker.
Korte filmer Er du ute etter noen som kan lage en kort reklamefilm eller musikkvideo? Hallingdal Dronefoto kan filme og gjøre etterarbeidet for begge delene.

Andre tjenester


Salg av bilder Ved hjelp av dronen har det blitt tatt mange bilder av nydelig natur og fra forskjellige arrangementer (besøk vårt bildegalleri for å se mer). Om du ønsker noen av disse bildene i digital form, eller som printet utgave, så kan vi ordne dette til en gunstig pris.
PC-hjelp Trenger du PC-hjelp? Vi bistår ved problemer og ved ønsker om utførelse av oppgaver på personlige datamaskiner, som fjerning av virus, grunnleggende opplæring i bruk av Windows og GNU/Linux, og installasjon av Windows og GNU/Linux.

Obs: Ved installasjon av Windows så vil man trenge en gyldig lisens (som må anskaffes om det ikke foreligger en allerede, og dette koster penger), mens med GNU/Linux så kan installasjon og klargjøring av system gjøres uten andre utgifter enn selve arbeidstiden. Dette kan gi nytt liv til en eldre datamaskin man har liggende.

Priser

Det er ikke oppgitt noen faste priser. Dette er fordi vi tilbyr ulike tjenester som vil variere i pris. Prisen fastsettes etter aktuell tjeneste og antall arbeidstimer. Om du ønsker et pristilbud, så er det bare å kontakte oss for en uforpliktende samtale.